Dacia a lansat modelul Jogger, un vehicul de 7 locuri pentru familie. Este un model reușit ce are lungimea unui break, spațiu imens la interior dar are forma unui SUV. Volumul portbagajului este ridicat și anume 1819 litri. Jogger are garda la sol ridicată și anume 20 cm. Dacia Jogger are motoare eficiente cu o autonomie de până la 1000 de km, instalație GPL din fabrică de asemenea. Modelul beneficiază de asemenea de o serie de dotări pentru confort și siguranță. Prețul de pornire va fi undeva la 13.990 euro.

Prețul pentru noul model de Dacia Jogger pornește de la 13.990 euro și poate ajungă să coste 17.500 pentru varianta SL Extreme cu 7 locuri. Versiunile disponibile pentru a configura modelul Dacia Jogger sunt următoarele: Essential, Essential 7 locuri, Confort, Comfort 7 locuri, SL extreme și SL Extreme 7 locuri. Ca motorizări regăsim motorul ECO-G 100 pe benzină cu 6 rapoarte și motorul pe benzină TCE 110 cu 6 rapoarte. Motorul ECO-G 100 are un consum mediu de 7.7 l la 100 km iar motorul TCE 110 are un consum mediu de 5.6 l la 100 km. Motorizarea ECO-G este disponibilă și pe GPL. Ca accesorii se poate opta pentru: ornament de protecție pentru portiere, prag portbagaj, covorașe textile premium, suport pahare, bare de pavilion, caeră de supraveghere integrată în oglinda retrovizoare, portbicicletă, senzori de parcare față, spoiler spate, cutie frigorifică, huse scaune etc.

Dacia Jogger poate beneficia de dotări din gama confort precum: banchetă rabatilă, iluminare portbagaj, geamuri electrice spate, scaun șofer reglabil pe înălțime sau 3 tetieri pentru locurile din spate. Ca dotări de siguranță putem enumera: apel de urgență 112, asistență la parcarea cu spatele, cruise control, airbag-uri laterale, ABS, sistem de frânare de urgență automat, kit de reparație, proiectoare ceață, airbaguri laterale torace, sistem monitorizare presiune pneuri, ESP+HSA, sistem prindere ISOFIX sau cameraă video spate pentru asistență la parcare. Ca dotări post conducere putem enumera: închidere centralizată, computer bord, lunetă încălzită, volan îmbrăcat în piele ecolagică, card acces, ștergătoare cu senzor de ploaie, indicator de schimbare optimă a treptelor, aer condiționat cu reglaj automat și oglinzi retrovizoare regblabile cu sistem de dejivrare. Ca dotări de aspect putem enumera: faruri de zi LED, carcare oglinzi de culoare negru lucios, faruri eco-LED, semnalizatoare laterale amplasate pe aripi, bare de pavilion modulabile și bare protecție față spate în culoarea caroseriei. Aceste dotări sunt în funcție de configurația aleasă iar în total pot fi aproximativ 47 de opțiuni disponibile spre configurare.